OPTAC3 Systemkrav

OPTAC3 Web Systemkrav

OPTAC3 mjukvara för analys av färdskrivardata har följande systemkrav:

• Microsoft Windows XP (SP3) eller VISTA (SP2) (alla versioner 32 bit)
  • Windows 7 (SP1) (32 Bit- och 64 bit-versioner)
  • Windows 8 (Endast 64 bit-versioner)
  • Internet Explorer 8, 9, 10 & 11
  • Bredbandsanslutning
  • 1GB RAM (3GB eller mer rekommenderas)
  • 100MB Ledigt hårddiskutrymme. 1GB för installation av OPTAC3 Kopieringsprogram
  • Intel eller AMD processor med 1.6GHz. (Multi-core processor med en 2.8GHz eller mer rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning: 1024 x 768. (1280 x 1024 eller högrerekommenderas)
  • Giltig e-postadress

Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder Panasonic Analog Diagrambladsskanner
Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder OPTAC Nerladdningsverktyg
Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder kortläsaren (stöds inte i Windows 7 och Windows 8)

OPTAC3 PC/Server Systemkrav

• Microsoft Windows XP Pro (SP3) (32 bit-version)
  • VISTA Enterprise, Business eller Ultimate (SP2) (Alla versioner 32 bit)
  • Windows 7 Enterprise, Professional eller Ultimate (SP1) (32 bit- och 64 bit-versioner)
  • Windows 8 Professional eller Enterprise (Endast 64 bit-versioner)
  • Microsoft Windows Server 2003 R2 (SP2) (Alla versioner 32 bit)
  • Microsoft Windows Server 2008 (Alla versioner 32 bit)
  • Windows Server 2008 R2 (SP1)
  • Internet Explorer 8, 9 & 10
  • Processor med 2GHz. (Multi-core processor med en 2.8GHz eller mer rekommenderas.)
  • 3GB RAM (4GB eller mer rekommenderas)
  • 12GB ledigt hårddiskutrymme. Kan öka beroende på storleken av databasen / mängden nedladdningar
  • 1 x Ledig aktiv USB Port för OPTAC3 USB nyckeln
  • NTFS Filsystem
  • DVD Drive
  • Bildskärmsupplösning: 1024 x 768. (1280 x 1024 eller högre rekommenderas.)

Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder Panasonic Analog Diagrambladsskanner
Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder OPTAC Nerladdningsverktyg
Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder kortläsaren (stöds inte i Windows 7 och Windows 8)

För SQL Server 2005 Express databaser som överstiger 4GB, behövs SQL Server 2005 Standard eller Enterprise (båda med Service Pack 4).

För SQL Server 2008R2 Express databaser som överstiger 10GB behövs SQL Server 2008R2 Standard eller Enterprise.

Om du är en Windows XP Pro eller Windows 8 användare kan du behöva din installationsskiva med Windows operativsystem.

Vi kan ej ge support för följande operativsystem:

• Windows 2003 eller 2008 Server för Small Business
  • Windows Server 2012
  • Ett system där en installation av SQL Server 2012 redan existerar.

OPTAC3 kan ej installeras på servrar med följande roller:

• Domainkontrollanter av alla typer
  • Microsoft Exchange
  • SharePoint
  • Terminal Services

Är du osäker på om din PC eller Server möter systemkraven för OPTAC3, vänligen kontakta vår Kundsupport på +46 8 50 57 84 46.