OPTAC3 Systemkrav

OPTAC3 Web Systemkrav

OPTAC3 mjukvara för analys av färdskrivardata har följande systemkrav:

• Windows 7 (SP1) (32 Bit- och 64 bit-versioner)
  • Windows 8 (Endast 64 bit-versioner)
  • Windows 10 (Endast 64 bit-versioner)
  • Internet Explorer 11
  • Bredbandsanslutning
  • 1GB RAM (3GB eller mer rekommenderas)
  • 100MB Ledigt hårddiskutrymme. 1GB för installation av OPTAC3 Kopieringsprogram
  • Intel eller AMD processor med 1.6GHz. (Multi-core processor med en 2.8GHz eller mer rekommenderas)
  • Bildskärmsupplösning: 1024 x 768. (1280 x 1024 eller högrerekommenderas)
  • Giltig e-postadress

Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder Panasonic Analog Diagrambladsskanner
Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder OPTAC Nerladdningsverktyg
Valfritt: 1 x Ledig USB Port om du använder kortläsaren

Är du osäker på om din PC eller Server möter systemkraven för OPTAC3, vänligen kontakta vår Kundsupport på +46 8 50 57 84 46.