Mobilitetspaketet

Europaparlamentet har publicerat ändringarna av förordningen EU 561/2006 som stödjer Europeiska unionens mobilitetspaket. Detta har resulterat i kör- och vilotidsförändringar som gäller från 20:e augusti 2020. Stoneridge har uppdaterat OPTAC3 programmet så att det tar hänsyn ill de nya reglerna.

Ditt OPTAC3 konto har automatiskt uppdaterats med de nya funktionerna. Du kan läsa mer om ändringarna som mobilitetspaketet medför i Europeiska unionens officiella tidning här. Om du har frågor så tveka då inte att kontakta vårt supportteam via email: [email protected] eller på telefonnummer 08-5057 8446