OPTAC Fleet Viewer Klanttevredenheidsonderzoek 2015

 

Wij willen alle klanten die hebben deelgenomen aan ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek bedanken en delen graag enkele resultaten met u. Wij hechten veel waarde aan uw inbreng, want door te luisteren naar uw mening zijn we in staat om voortdurend onze producten en diensten te verbeteren.

Wij gebruiken alle feedback om ons product- en dienstenaanbod te verbeteren voor onze huidige en toekomstige klanten.

 

 

90% vertelde ons over het algemeen tevreden te zijn met OPTAC Fleet Viewer.

Wij herzien en updaten voortdurend onze product functionaliteiten om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle behoeften van onze klanten.

 

 

93% is tevreden met Fleet Viewer telefonische ondersteuning. Wij vinden onze service minstens zo belangrijk als de producten die wij leveren. Als u een probleem ondervind, zijn wij er om u te ondersteunen.

En vergeet niet om onze Web Chat te gebruiken. 83% van onze klanten vindt dit een zinvolle functionaliteit!

 

 

14% gaf aan ons te willen volgen op YouTube en 10% op onze Twitter-feed.

Klik hier om u aan te melden voor onze officiele Twitter-feed, met nuttige artikelen, productinformatie en -training, bedrijfstak gerichte discussies en retweets van onze volgers en vrienden.

En klik hier om u aan te melden voor ons YouTube-kanaal, vol met de nieuwste video’s over onze producten, samen met trainingsvideo’s, How-to handleidingen en evenementen informatie.

 

SmartWatch verloting

Het is ons een groot genoegen aan te kondigen dat de heer Domingo Bissellach van Firma Fills de Juan Bissellach S.L., uit Spanje de winnaar is van het Klanttevredenheidsonderzoek 2015.

Meer dan 800 OPTAC Fleet Viewer en OPTAC3 klanten hebben deelgenomen aan het onderzoek. De heer Bissellach is willekeurig gekozen als winnaar van een SmartWatch en een Tacho Link dongle verstrekt door Stoneridge Electronics.

Wij feliciteren de heer Bissellach en bedanken iedereen die heeft deelgenomen aan het onderzoek en de verloting.