Versie 6 Upgrade

OPTAC Fleet Viewer Versie 6 is nu beschikbaar. De reden voor deze update is:

• Compatibiliteit met Generatie 2 / Slimme Tachograaf *
  • Windows 10 (64-bit) compatibiliteit

Wij raden alle bestaande OPTAC Fleet Viewer klanten aan deze update te installeren. Open uw huidige OPTAC software en login. U vindt het huidige versienummer links onderin het OPTAC scherm.

*Uw downloadapparatuur dient tevens te worden voorzien van een update om de Generatie 2 / Slimme Tachografen te kunnen downloaden.

Vereisten: Uw huidige OPTAC Fleet Viewer is versie 5. Klik hier om te zien hoe u de software kan updaten naar versie 5..

Lees onderstaande informatie voordat u de update uitvoert:

• Maak een backup van uw huidige OPTAC database.
  • Indien u een server-installatie heeft van de software, neem dan contact op met de Klantenondersteuning via 020 712 1396.
  • Sluit overige toepassingen voordat u de update uitvoert.
  • Onderbreek de installatie niet.
  • Er kan tijdens of direct na de update om een herstart gevraagd worden.
  • Schakel indien mogelijk uw beveiligingssoftware tijdelijk uit.
  • Bekijk de Systeemvereisten om er zeker van te zijn dat uw PC geschikt is voor de nieuwste versie van OPTAC Fleet Viewer.
  • Maak een backup van uw OPTAC database nadat de update is uitgevoerd.

Download Instructies:

1. Klik op de link hieronder.
  2. Klik op ‘Uitvoeren’. Het bestand wordt nu gedownload en zal de installatie starten zodra deze klaar is (De download snelheid is afhankelijk van uw internetverbinding).
  3. Volg de instructies en klik op ‘Volgende’ om verder te gaan.

OPTAC Fleet Viewer Version 6 Download

Bel voor meer ondersteuning:

UK: 01382 866 356 Germany: 069 22227840 Portugal: 8008 60008
France: 05 59 50 16 44 Italy: 02 36006300 Netherlands: 020 712 1396
Spain: 91 414 3160 Sweden: 08 50578446 Denmark: 80 885817
Turkey: 0800 142038191 Russia: 7 810 8002 607 2044