OPTAC3 V4.3 Uppdatering

OPTAC3 Version 4.3 är nu tillgänglig för installation för alla OPTAC3 PC/Server kunder. Denna nya version av vårt program för färdskrivaranalys innehåller ett flertal förbättringar, som inkluderar:

• Stödjer Windows 7 operativsystem (64 Bit)( Home-versioner är inte kompatibla)
  • Stödjer Windows 8 operativsystem (64Bit)( RT and “Core”-versioner är inte kompatibla)
  • Förbättringar för bearbetning av analoga diagramblad – Funktioner som hjälper dig att bearbeta dina analoga diagramblad snabbare.
  • Det går nu snabbare att skapa rapporter.
  • Förmågan att aktivera eller inaktivera vägarbetstidslagen
  • Färjeläget och Out of scope-körning visas nu grafiskt i kalendervyn.
  • Ny rapport: Dagliga detaljer grafisk rapport.

För att få tillgång till dessa nya funktioner som uppgraderingen innefattar rekommenderar vi alla OPTAC3 kunder att ladda ner den nya versionen (Vänligen notera, om du köpt OPTAC3 efter 31.05.13 , bör du redan ha version 4.3 och behöver därför inte uppgradera). VIKTIGT – LÄS DETTA INNAN DU LADDAR NER DIN UPPGRADERING:

• Vi rekommenderar starkt att du gör en backup av din databas innan du påbörjar uppgraderingen.
  • Stäng alla andra program innan du påbörjar uppgraderingsprocessen.
  • Tänk på att du måste ha version 3 av OPTAC3 för att kunna uppgradera till version 4.3.
  • Om du för tillfället inte använder version 3 av OPTAC3, kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig att uppgradera till version 4.3
  • Notera att när uppgraderingen startat kommer en förloppsmätare att visas. Denna kan vid olika tidpunkter se stillastående ut – avbryt INTE installationsprocessen.
  • Stäng inte av uppgraderingsprocessen efter att den har startats. OM DU STOPPAR PROCESSEN KAN DU FÖRLORA DATA.
  • Vänligen notera att din dator kan behöva startas om under installationen av OPTAC3
  • Var uppmärksam på att du inte kan installera OPTAC3 version 4.3 ovanpå en existerande installation av OPTAC3 version 4. Detta kan göra att du förlorar data.
  • Vi rekommenderar att du inaktiverar ditt säkerhetsprogram under installationen för att säkerställa att alla komponenter lyckosamt installeras.
  • Vänligen kontrollera systemkraven här för att säkerställa att ditt system är kompatibelt med den senaste versionen av OPTAC3.

NERLADDNINGSINSTRUKTIONER:

1. Vänsterklicka en gång på “OPTAC3 Version 4.3 Installationsfil” (se länken nedan)
  2. Du kommer att bli frågad om du vill “Köra, Spara eller Öppna” filen.
  3. Välj “Spara” och välj en plats för Installationsfilen t.ex. skrivbordet”. Klicka “Spara” knappen för att starta nerladdningen.
  4. Filen kommer nu att laddas ner. Detta kan ta 20- 30 minuter, beroende på hastigheten av din internetuppkoppling.
  5. När filen har lyckosamt laddats ner, kommer du att få en ikon på den plats du valde att spara filen till.
  6. Högerklicka på ikonen och välj “Egenskaper”
  7. Vänsterklicka på “Avblockera” och klicka sedan på “OK”
  8. Högerklicka på ikonen och välj “Extrahera alla”.
  9. Klicka på Extrahera för att extrahera alla installationsfiler. Detta kan ta ett par minuter, beroende på din dators hastighet.
  10. Öppna den nyligen skapade mappen som heter “optac3version4-3”.
  11. Gör en dubbel vänsterklick på “SetUp.exe”
  12. Installationen av OPTAC3 kommer nu att starta.
  13. Följ sedan instruktionerna på skärmen, och när tillfrågad, klicka på “Nästa” för att fortsätta.

OPTAC3 Version 4.3 Installationsfil