Fleet Viewer V5 Uppgradering

OPTAC Fleet Viewer Version 5 är nu tillgänglig att installera för alla OPTAC Fleet Viewer-kunder. Denna uppdaterade version innehåller flera nya funktioner och prestandaförbättringar, som inkluderar:

• Windows 8 (64-bit) kompatibilitet
  • Upp till 30 gånger snabbare importhastighet
  • Förbättrat användargränssnitt
  • Uppdaterad vy för fordonshastighet.
  • Förbättrade alternativ för export av utskrift
  • Ökad databas storlek på upp till 10Gb med användning av SQL Express

Vi uppmuntrar alla existerande OPTAC Fleet Viewer-kunder att ladda ner programmet, så du kan dra nytta av de nya funktionerna. (Vänligen notera att om du köpte OPTAC Fleet Viewer efter 19.08.14 så har du redan version 5 och behöver inte uppgradera.)

VIKTIGT-vänligen läs innan du laddar ner uppgraderingen:

• Vi rekommenderar starkt att du gör en backup av din databas innan du gör uppgraderingen.
  • Om du använder en serverversion av programmet, vänligen kontakta vår support på det telefonnummer som du hittar längst ner på sidan innan du fortsätter.
  • Stäng ner alla andra applikationer när du genomför uppgraderingensprocessen.
  • Notera att när uppgraderingen startat kommer en förloppsmätare att visas. Denna kan vid olika tidpunkter se stillastående ut – avbryt inte installationsprocessen.
  • Stoppa inte uppgraderingsprocessen efter att den har startats. OM DU STOPPAR PROCESSEN KAN DU FÖRLORA DATA.
  • Var medveten om att datorn kan behöva startas om under OPTAC Fleet Viewer-installationen
  • Notera att om du redan har en existerande installation av OPTAC Fleet Viewer Version 5 så kan du inte göra denna uppgradering eftersom det kan leda till att du förlorar data.
  • Vi rekommenderar att du inaktiverar ditt säkerhetsprogram under installationen för att säkerställa att alla komponenter lyckosamt installeras.
  • Kontrollera systemkraven här för att säkerställa att ditt system är kompatibelt med den senaste versionen av OPTAC Fleet Viewer.
  • Vi rekommenderar starkt att du gör en backup av din databas EFTER att uppgraderingsprocessen till version 5 har slutförts.

NERLADDNINGSINSTRUKTIONER:

1. Vänsterklicka en gång på “OPTAC Fleet Viewer Version 5 Download” (Länken nedanför dessa instruktioner)
  2. Du kommer att bli frågad om du vill “Köra, Spara eller Öppna” filen.
  3. Välj “Spara” och välj en plats t.ex. “skrivbordet”.
  4. Filen kommer nu laddas ner. Hastigheten för nerladdningen kan variera beroende på din internetanslutning.
  5. När filen lyckosamt har laddats ner, kommer du att få en ikon på den plats du valde att spara filen till.
  6. Dubbelklicka med vänster musknapp på ikonen för att starta installationen av OPTAC Fleet Viewer version 5.
  7. Följ sedan instruktionerna på skärmen, och när tillfrågad, klicka på “Nästa” för att fortsätta.
UK: 01382 866 356 Deutschland: 069 22227840 Portugal: 8008 60008
France: 05 59 50 16 44 Italia: 02 36006300 Nederland: 020 712 1396
España: 91 414 3160 Sverige: 08 50578446 Danmark: 80 885817
Türkiye: 0800 142038191 Россия: 7 810 8002 607 2044