Konfigurationsprogram för OPTAC nerladdningsverktyg (1B)

Med konfigurationsprogrammet för OPTAC nerladdningsverktyg kan du:

• Uppdatera OPTAC nedladdningsverktyget så att det använder den senaste mjukvaruversionen för 1B / generation 1 färdskrivare.
  • Konfigurera OPTAC nerladdningsverktyg att göra specialnerladdningar (du kan konfigurera nerladdningsverktyget så att det t ex endast laddar ner data från en specifik tidsperiod eller endast laddar ner den detaljerade hastighetsdatan)
  • Ta fram manualen för OPTAC nerladdningsverktyg

Nerladdningsinstruktioner:

1. Vänsterklicka en gång på “Konfigurationsprogram för OPTAC nerladdningsverktyg” (länken under dessa instruktioner).
  2. Du kommer att bli frågad om du vill “Öppna, Spara, eller Avbryta”.
  3. Välj “Spara” och välj en plats för Installationsfilen tex “skrivbordet”.
  4. Filen kommer nu att laddas ner.
  5. När filen har lyckosamt laddats ner kommer du att få en ikon på den plats du valt att spara filen till.
  6. Dubbelklicka med vänster musknapp på ikonen så kommer installationen att börja.
  7. Följ intruktionerna på skärmen för att installera programmet.
  8. När konfigurationsprogrammet är installerat, följ menyvalen på skärmen.

Konfigurationsprogram för OPTAC nerladdningsverktyg