Konfigurationsprogram för OPTAC nedladdningsverktyg (1C)

Denna uppgradering är avgiftsbelagd. Läs noggrant igenom texten nedan innan du fortsätter.
Datorn som du använder när du utför uppgraderingen måste ha en internetanslutning.Med konfigurationsprogrammet för OPTAC nedladdningsverktyg kan du:

• Uppdatera OPTAC nedladdningsverktyget med den senaste mjukvaruversionen för 1C / generation 2 färdskrivare (du kommer fortfarande kunna ladda ned data från 1B / generation 1 färdskrivare när du har uppgraderat verktyget).
  • Konfigurera OPTAC nedladdningsverktyg att göra specialnedladdningar (du kan konfigurera nedladdningsverktyget så att det t. ex. endast laddar ned data från en specifik tidsperiod eller endast laddar ned hastighetsdata).
  • Ta fram manualen för OPTAC nedladdningsverktyg

För att kunna genomföra uppgraderingen behöver du använda USB-kabeln och OPTAC uppgraderingskabeln. Båda kablarna ska ha varit inkluderade när du köpte ditt OPTAC nedladdningsverktyg men om du inte längre har dem till ditt förfogande kan du köpa kablarna från vår webbshop via följande länkar:

Om du inte äger ett fordon med en 1C smart färdskrivare så behöver du inte göra denna uppgradering utan kan istället ladda ned den senaste kostnadsfria 1B mjukvaran här.

Nedladdningsinstruktioner:

1. Vänsterklicka en gång på “Konfigurationsprogram för OPTAC nedladdningsverktyg” (länken under dessa instruktioner).
  2. Du kommer att bli frågad om du vill “Köra, Spara, eller Öppna” filen.
  3. Klicka på “Spara” och välj en plats för installationsfilen t. ex. “skrivbordet”.
  4. Filen kommer nu att laddas ned.
  5. När filen har laddats ned kommer du att få en ikon på den plats du valt att spara filen till.
  6. Dubbelklicka med vänster musknapp på ikonen så kommer installationen att börja.
  7. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.
  8. När konfigurationsprogrammet är installerat, följ menyvalen på skärmen.
  9. För att kunna utföra en uppgradering av mjukvaran behöver du en licensnyckel som du kan köpa här eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Konfigurationsprogram för OPTAC nedladdningsverktyg