digipostpro v2

Digipostpro låter dig hämta förar-och fordonsdata när som helst från valfri plats.

Du kan sända data antingen via ditt lokala nätverk (LAN) eller över mobilnätet (GPRS).

Digipostpro levereras med nedladdningsnyckeln digiVU som snabbt och enkelt låter dig ladda ned och ladda upp data från dina fordon.

Digipostpron stödjer även digifobpro.

Inbyggda funktioner

• Internt flash minne
  • Säker dataöverföring
  • Stödjer digivu eller digifobpro
  • Automatisk förarkortsläsare
  • Robust konstruktion
  • GPRS eller LAN alternativ
  • Bakgrundsbelyst skärm
  • Väggmontering

Digipostpro använder internet eller ett lokalt nätverk för att kommunicera med en central server. Du kan välja att hosta din egna centrala server eller använda tillsammans med tjänster från någon av de supporterade mjukvaruleverantörerna. Data sänds genom säkra autentiseringsmetoder.

Digipostpro passar för flera olika scenarier; avlägsna platser med begränsad IT infrastruktur, för att ersätta PCs och kortläsare samt för företag med kontor på flera olika orter som vill centralisera datahämtning. Digipostpro kan vara helt standalone och placerad vart som helst. Förare har alltid tillgång till enheten och kan enkelt ladda upp sin data utan problem.