Köp nu

Digifobpro

Omedelbar analys av data direkt i din hand med hjälp av den stora och tydliga LCD skärmen.

DigfobPro är ett verktyg som kombinerar olika funktioner som låter dig:

• Enkelt ladda ned förarkortsdata och kontrollera att dina förare följer kör-och vilotidsreglerna.
  • Välja vilken data som ska laddas ned från din digitala färdskrivare så att du kan spara tid när du gör nedladdningen.
  • För över den digitala datan till din dator för lagring.

Lista på funktioner

• Ger dig snabbt en överblick av datan på förarkortet och analys mot EU: s regler.
  • Nedladdning från förarkort
  • Ger dig snabbt en överblick av fordonsdatan
  • Nedladdning från fordonsenhet
  • Konfiguration av alternativ för fordonsnedladdning för alla TREPS
  • Ladda ned information för hastighetsspår, graf och navigera på enheten.
  • Anslutning till PC för automatisk eller manuell arkivering.
  • Anslutning till PC för interaktiv konfiguration av alla inställningar på enheten.
  • Uppgradering av mjukvara via webben
  • Uppladdningsbara litium batterier
  • Laddare
  • Kompatibel med alla förarkorts-och fordonstyper
  • Du kan konfigurera tidzonen
  • Du kan ställa in enheten på olika språk

Tekniska specifikationer

• Integrerat internt flash minne
  • Uppladdningsbar (litium Ion interna batterier)
  • Uppgraderingsbar mjukvara
  • Grafisk LCD display (B: 64mm X H: 38mm)
  • Kortläsare
  • Automatisk avstängning
  • Robust konstruktion
  • Dimensioner: H: 60mm, B: 100mm, D: 20mm
  • Windowsbaserad PC programvara