OPTAC Download Tool

De OPTAC Download Tool is de meest flexibele tachograaf- en kaartdownload oplossing beschikbaar op de markt. Het apparaat kan overal gebruikt worden om bestuurderskaarten en tachografen te downloaden.

• Eenvoudig in gebruik
  • Mobiel en draagbaar
  • Robuust en duurzaam
  • Geïntegreerde kaartlezer
  • Kan verbinding maken met een USB-stick om data te kopiëren
  • Beveiligde dock en schroevendraaier voor permanente bevestiging

Indien u een OPTAC Download Tool wilt aanschaffen, klik dan op deze link om een offerte aan te vragen bij CASU Utrecht b.v. of bel 030 288 470.
Informeer ook naar de andere mogelijkheden voor het uitvoeren van voertuig- en kaartdownloads.